Υπηρεσίες

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Η επαγγελματική φωτογράφιση που πρέπει να έχει κάθε οικογένεια σε όλη την διάρκεια της εξέλιξής. Από το ξεκίνημα της οικογένειας, την εγκυμοσύνη μέχρι την έλευση των νέων μελών της. Από  τα πρώτα βήματα, την παιδική ηλικία, μέχρι την  εφηβεία και την ενηλικίωση κρατήστε τις στιγμές σας για πάντα. Μπορεί ακόμη η φωτογράφιση να γίνει και με μέλη της οικογένειας όπως γιαγιά και παππούς, θείοι, ξαδέρφια καθώς και με άτομα που έχουν ξεχωριστή σημασία για εσάς. Γίνεται στον χώρο σας, αλλά και σε οποιαδήποτε τοποθεσία μπορεί να σκεφτείτε. Η διαδικασία είναι αυθόρμητη και διασκεδαστική.

Σε μια διάρκεια 1 έως 2 ώρες προσαρμοζόμαστε και προσεγγίζουμε τους τρόπους σας έτσι ώστε να έχουμε πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα έχετε τα επεξεργασμένα ψηφιακά αρχεία σε υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να κάνετε εξαιρετικές εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας σε premium φωτογραφικό χαρτί που θα μπεί σε κάδρα με δυνατότητα επιλογής σε πολλά σχέδια κορνίζας αλλά και σε καμβά για δώσετε μια άλλη αισθητική στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ AIRBNB

Σύμφωνα με την  Airbnb οι καταχωρησεις που εχουν επαγγελματικές φωτογραφίες εχουν 28% περισσότερες κρατήσεις και αποδίδουν κατά μέσο όρο 40% υψηλότερα κέρδη από άλλες καταχωρήσεις στην περιοχή τους. Αναδείξτε σωστά την κατοικία σας και βγείτε κερδισμένοι με μια επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η σωστή προσέγγιση στην φωτογράφιση των προϊόντων και των συσκευασιών σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε και να τα αναδείξετε σωστά για την προώθησή τους σε social media, sites καί έντυπους καταλόγους. Κάθε υλικό και κάθε σχέδιο συσκευασίας απαιτεί ξεχωριστή προσοχή.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Παρέχουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες φωτογράφισης και δημιουργίας video για διαφήμιση και παρουσίαση χώρων:

Ιατρείων, Επαγγελματικών χώρων, Cafe και εστίαση, Βιομηχανικών χώρων, Κατοικίες και επαγγελματικοί χώροι για πώληση ή ενοικίαση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ